Humble Store Winter Sale van start

Posted by & filed under .

Humble Winter Sale headerNee, doe het niet! Niet nog een sale, mijn arme portemonnee kan al dit kortingsgeweld helemaal niet aan. Na de Steam Winter Sale nu alweer die van de Humble Store. Help!

Het hele feest begint dus gewoon weer opnieuw. Mocht je net als ik trots zijn op het feit dat je niet heel je decemberloon hebt uitgegeven aan digitale games, dan wacht nu de volgende beproeving. En met specifieke sales van Bethesda, SEGA, Witcher, Capcom en weet ik wat nog meer, moet je behoorlijk stevig in je schoenen staan om niet alsnog alles er doorheen te jagen.

In tegenstelling tot de Steam Sale kun je er nog een beetje een goed gevoel bij kopen omdat een gedeelte van het aankoopbedrag naar een van de vele goede doelen gaat. Hoe dan ook, bekijk de aanbiedingen hier. Als je durft.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply