Invisible, Inc. gaat Early Access

Posted by & filed under .

Invisible Inc Header 2Bijna onzichtbaar was het aan ons voorbij gegaan, als een zuchtje wind in de grote poel der gamenieuws. Invisible, Inc. komt binnenkort naar Steam Early Access.

Als een ware strateeg hebben we deze game uit onze inbox weten te vissen. Invisible, Inc. is namelijk het spel wat we voorheen kenden als Incognita. Een tactische turn-based spionnengame van een van de meest gevarieerde studio’s die de gamewereld op dit moment kent. Van het hardere hakwerk in Shank tot de spannende stealth in Mark of the Ninja, iedere keer weet Klei Entertainment ons te verassen met hun games. We zijn dan ook meer dan benieuwd hoe Invisible, Inc. zal uitpakken.

En binnenkort kan dus iedereen zijn gang gaan in deze isometrische sluip-en-hack game. Met een klein team van specialisten sluip je door de levels. Enkel door stealth, informatie en tactieken te gebruiken moet jij je een listige weg door de procedureel gegenereerde levels zien te banen. Het gevaar ligt overal op de loer en dus moet je systemen hacken, je agenten updaten en bewakers manipuleren om zo uit de meest beveiligde locaties ter wereld te ontsnappen. Op 19 augustus komt een vroege versie van het spel Steam’s Early Access binnen sneaken en tot die tijd kan je je alvast inlezen met de uitgebreide impressies van onze eigen Dennis over een van de allervroegste versies van de game.

Net zoals Klei bij hun eerdere vroeg gelanceerde game Don’t Starve heeft gedaan zullen er met regelmaat nieuwe patches en updates uitkomen en dankzij jouw input zal het spel zijn uiteindelijke vorm moeten krijgen. Natuurlijk blijft ook hier de waarschuwing van een Early Access game van kracht, je weet niet wat voor product je nu uiteindelijk koopt. Maar met de staat van dienst die we de ontwikkelaar tot nog toe kunnen toerekenen lijkt enig vertrouwen in dit specifieke geval echter wel op zijn plek.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply