Kaartjes leggen in The Elder Scrolls: Legends

Posted by & filed under , .

The Elder Scrolls Legends HeaderTussen al het spektakel van Dishonered 2 en Fallout 4 door was er ook nog tijd voor die andere grote serie van Bethesda: The Elder Scrolls. Verwacht echter (nog) geen vervolg op Skyrim, de studio stort zich nu ook in de wereld van het kaartspel.

Blizzard’s Heartstone is een wereldwijd succesverhaal. Miljoenen mensen leggen met enige regelmaat een kaartje en schromen daarbij niet om zo af en toe een paar centen in te leggen voor een paar extra digitale kaarten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er anderen zijn die in deze nieuw aangeboorde vijver willen vissen.

Aangezien Bethesda, net als Blizzard, al een behoorlijk universum heeft opgebouwd in een grote fantasiewereld is het dan ook niet gek dat tijdens de E3-persconferentie van afgelopen nacht naar voren kwam dat de nieuwste titel in The Elder Scrolls reeks geen grote epische wandeltocht over fabuleuze bergkammen, is maar een episch kaartspel met fabuleuze kaarten.

Het gratis speelbare The Elder Scrolls: Legends zal dit jaar nog ergens verschijnen voor de iPad en PC. Net als in het eerder genoemde Heartstone zul je als speler toegang krijgen tot een aantal beginnersdecks, om echt mee te kunnen doen met de grote spelers zul je in het spel moeten investeren. Dit kan door middel van tijd. Mocht dit in jouw leven een schaars goed zijn dan kun je ook boosters kopen om de kaarten die je nodig hebt proberen te bemachtigen.

Hoewel we al een aantal keer Heartstone als lijdraad hebben gebruikt in dit artikel moeten we nog even afwachten in hoeverre deze vergelijking, buiten dat het een kaartspel is, stand houdt. We hebben namelijk nog geen kaartje gelegd zien worden, enkel onderstaande teaser hebben we mogen aanschouwen.

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply