Kies je wapen in Shadow Warrior

Posted by & filed under .

Shadow Warrior headerUitgever Devolver Digital (Serious Sam) en ontwikkelstudio Flying Wild Hog (Hard Reset) hebben een nieuwe trailer vrijgegeven waarin de verschillende overdreven wapens van de aanstaande Shadow Warrior reboot gedemonstreerd worden.

Het is niet toevallig dat ik naar Serious Sam refereer bij het noemen van Devolver Digital, Shadow Warrior lijkt namelijk precies in hetzelfde prettig gestoorde straatje te passen als die beruchte reeks. Een razendsnelle traditionele shooter die zichzelf totaal niet serieus neemt en de speler helemaal los laat gaan met krachtige vuurwapens en vooral met een vlijmscherp samoeraizwaard. In onderstaande trailer kun je kiezen welke van deze twee opties je meer van wilt zien, maar ze zijn eigenlijk allebei de moeite waard:

Terwijl je wacht op de definitieve Gamestalker recensie kunnen we alvast verklappen dat we binnekort in samenwerking met GOG een handjevol exemplaren gaan weggeven van deze veelbelovende game. Hou Gamestalker de komende dagen dus goed in gaten als je kans wilt maken op een volledig DRM-vrij exemplaar!

Shadow Warrior verschijnt 26 september wereldwijd voor de PC.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply