Komt er een Crackdown 3 voor de Xbox One?

Posted by & filed under .

Xbox One header

Hebben wij het gemist? Was de tease te sneaky voor zelfs de Gamestalker stealth specialisten? Wie weet? Het lijkt erop dat Microsoft mogelijk een kleine teaser voor Crackdown 3 heeft weggegeven tijdens de Xbox One presentatie.

Voor onze verdediging wil ik aanvoeren dat het wel een ontzettend kleine teaser was en dat de voltallige Gamestalker redactie met rode koontjes, aandachtig zat te luisteren en aantekeningen zat te maken tijdens de presentatie. Wellicht waren we afgeleid door al het fantastische nieuws over nog intelligenter TV kijken om het op te merken. Op één van de afbeeldingen van de Xbox One dashboard die tijdens de presentatie werden getoond was een agility orb uit de originele Crackdown te zien.

Xbox One presentatie - Crackdown

Als je het eenmaal gezien hebt is het ding niet meer weg te denken, daar linksonder in de hoek. Toch hebben we het gemist. De echte vraag nu is natuurlijk of het daadwerkelijk een tease is voor een nieuwe Crackdown of dat het gewoon beeldvulling is en ze niets beters konden vinden. VG24/7 ontving de tip van de redacteur van PCGamesN ze hebben Microsoft om commentaar gevraagd maar daar is vooralsnog geen reactie op gekomen.

Powered By DT Author Box

Written by Dennis Bakker

Dennis Bakker

Een groot liefhebber van hardcore stealth en traditionele RPG’s, het liefst met lappen tekst en heel veel virtuele boeken om te lezen en verzamelen. Ook indiegames doen het bij hem goed, vooral om op zondag zijn zielenrust mee te vinden.

Leave a Reply