koopjesjagers opgelet: Devolver Digital weekend sale

Posted by & filed under .

Devolver HeaderKoopjes, ik ben er gek op! Helemaal als het om de catalogus van Devolver Digital gaat een eigenwijze uitgever met dito titels.

De meesten van ons zijn wel bekend met Serious Sam en ook Duke Nukem 3D doet bij een aantal mensen wel een belletje rinkelen. Dat Devolver nog veel meer fantastische titels in zijn portfolio heeft is goed te zien tijdens de weekendkoopjes op Steam.

Wat dacht je van het veel geprezen Hotline Miami, het controversiële (al weet ik nog steeds niet waarom precies) Luftrausers of het knotsgekke Not A Hero? Meer in een actiehelden status? Kijk dan eens naar BroForce! En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Oké, nog eentje dan, Hatoful Boyfriend.

Devolver heeft in de loop der jaren een hele berg aan fantastische games op de markt gebracht. Mocht je er dus een paar vergeten zijn te kopen, of mogelijk had je van een aantal van deze titels nog nooit gehoord, duik dan eens in deze Steampagina en kijk of er wat voor je tussenzit.

Trouwens, het zijn niet alleen games die Devolver uitgeeft, ook verschillende films zijn met korting te koop. Het belooft volgens mij een mooi weekend te worden!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply