Kostenplaatje Curse of Naxxramas bekend

Posted by & filed under .

Curse of Naxxramas headerWe zitten al weer een tijdje te wachten op de de uitbreiding Curse of Naxxramas voor het kaartspel Hearthstone. Blizzard heeft nu bekend gemaakt wat het ons allemaal gaat kosten om alleen te mogen kaarten.

Curse of Naxxramas kent een vijftal vleugels, zoals in de gelijknamige dungeon in World of Warcraft. Vanaf de release zal elke week een nieuwe vleugel geopend worden. Blizzard had al bekend gemaakt dat de eerste vleugel, Arachnid Quarter, gratis te spelen zal zijn. De daaropvolgende vleugels, Plague Quarter, Military Quarter, Construct Quarter, en Frostwyrm Lair kosten ofwel in-game goud, ofwel enkele euro’s uit je real-life portemonnee.

Blizzard is de lulligste niet en biedt ook ‘All Naxx-cess’ pasjes aan. Die zien er als volgt uit.

kosten naxxramas

Je kan dus op elk moment kiezen om je eigen geld te gebruiken om een vleugel vrij te spelen, of om flink door te sparen voor genoeg in-game goud. In-game goud kan verdiend worden door het behalen van dagelijkse queesten, of door het winnen van een aantal ronden in de Arena-modus. Dat wordt dus sparen geblazen want Curse of Naxxramas brengt naast een nieuwe uitdaging ook nieuwe vrij te spelen kaarten met zich mee. Moet je wel even de eindbazen in de desbetreffende vleugels verslaan.

Mocht je in iedere vleugel de bazen hebben verslagen, speel je de Heroic-modus vrij. Hierin zijn de bazen een stuk lastiger te verslaan. Blizzard geeft aan dat zelfs voor doorgewinterde spelers Heroic een hele uitdaging zal zijn. Weet jij het voor elkaar te krijgen ook in deze modus alle bazen omver te kegelen, verdien jij een nieuwe achterkant voor je kaarten. Kan je lekker opscheppen tegenover al je vrienden, iemand moet tenslotte de meest coole kaartenlegger zijn.

Een precieze releasedatum voor Curse of Naxxramas is niet bekend gemaakt met dit persbericht. Wel werd eerder al bekend dat het ergens in de maand juli zal zijn.

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply