Kruis nooit de stralen: Nieuwe Ghostbusters game aangekondigd

Posted by & filed under .

Ghostbusters HeaderIn juli zal een nieuw team van Ghostbusters zich inzetten om allerlei spoken op te ruimen. Ik heb het dan zelfs niet over het team uit de derde film, nee er is nog een nieuw team. Deze wandelen rond in een videogame.

Het is een zorgwekkende ontwikkeling, de laatste keer dat we een top-down shooter-achtige coöperatieve Ghostbusters game hebben mogen spelen was in 2011. En die was niet gewoon slecht, die was verschrikkelijk slecht. Dit terwijl we in 2009 nog getrakteerd waren op een best wel goede Ghostbusters game, maar dat was dan ook een spel met de originele cast en schrijvers. Terminal Reality had zelfs goede zin om een game rondom, een toen nog wazige, derde film te maken. Dit gaat niet meer aangezien de studio in 2013 zijn deuren sloot. Niet alleen betekend dit dat er een nieuwe studio aan de slag gaat moet de spokenvangers, ook de uitgever is veranderd. Waren dat voor Ghostbusters: The Video Game en Ghostbusters: Sanctum of Slime nog Atari, nu mag Activision er mee aan de haal.

Hoewel er niet de afgelopen paar jaar niet heel veel goeds onder de Atari banier is verschenen is het ook nog maar de vraag wat Activision er van weet te maken. Zij staan er nou niet echt om bekend om fantastische games rondom films te lanceren. Maar het kan natuurlijk helemaal goed gaan dit keer! of toch niet…

Mocht je nu een klein traantje wegpinken dan ben je niet alleen. Ook ik heb geen idee waar ik naar heb mogen kijken, het is gelukkig dan ook maar een teaser trailer. Wie weet wordt het nog wat, al ben ik er wel een beetje bang voor. De komende weken krijgen we vast nog meer te zien van het spel wat gebruikmaakt van de Ghostbusters merknaam en logo.

Ghostbusters komt in ieder geval op 12 juli uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. mocht ik een key van de keymaster ontvangen dan zal ik jullie zeker vertellen of het is goedgekomen.

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply