Lanceertrailer naar de maan: Anno 2205

Posted by & filed under .

Anno 2205 headerVandaag is het zover, een nieuwe stap in de zoektocht naar grondstoffen. De wereld hebben we al kaalgeplukt dus nu is het tijd voor de rest van het universum.

Dat is zo’n beetje de setting van de nieuwe Anno 2205, het spel waarbij we 135 jaar overslaan om vervolgens weer rustig aan verder gaan waar Anno 2070 ophield. Nadat we de aarde en de maan hebben leeggeplukt is het nu tijd om onze grenzen te verleggen en de volgende planeet te koloniseren. Zoals in onderstaande trailer is te zien hebben ze er alle vertrouwen in dat jij dat klusje weet te klaren.

Net als in eerdere delen zal dit natuurlijk niet zonder slag of stoot gaan. Er zal gevochten moeten worden en gehandeld moeten worden in steden die tot vijf keer groter zijn als in de vorige Anno-game. Het mooie aan dit alles is, is dat je nu al kunt beginnen met bouwen. Het spel is namelijk al verkrijgbaar als digitale download op Steam. Of ren naar de winkel voor een versie in een doosje.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply