Middle-Earth: Met je schaduw naar Mordor

Posted by & filed under .

Shadow Of Mordor HeaderHet is vrijdag, het einde van de week. Neem mij dus niet kwalijk als de teksten van mijn artikelen van de flauwe opmerkingen aan elkaar hangen. Helemaal als het over Tolkien’s epos gaat is het lastig om flauwe woordgrappen te vermijden. 

In nieuwste trailer van Middle-Earth: Shadow of Mordor zit onze held Talion tot aan zijn gat in een Wraith. Het is zelfs zo erg met hem gesteld, dat hij door anderen aan te raken hun grootste angsten kan zien. Niet alleen blijkt deze Wraith een enorm scala aan vernietigende kracht te bezitten, door tactisch te handelen weet je precies hoe je de tegenstander het beste op zijn knieën krijgt.

In het filmpje is bijvoorbeeld te zien dat een van de meest noest ogende monsters uit het middelste van de middelaarde bovengemiddeld bang is voor een paar middelmatige Ghûls. Eerlijk gezegd ben ik zelf ook niet dol op Ghûls, mensen zouden die gewoon aangelijnd en het liefst gemuilkorfd moeten houden. En dan heb ik het nog niet niet eens over die Ghûlshit die overal ligt. Als een klein schoolmeisje rent het onverschrokken monster vervolgens naar de dichtstbijzijnde medewerker van Weta Workshop aldaar te vragen of het niet allemaal wat minder kan. Peter Jackson’s Weta Workshop helpt namelijk ontwikkelaar Monilith mee om de meest getrouwe Lord of the Rings-ervaring mogelijk te bieden.

Zoals iedereen weet wandel je niet zomaar even Mordor in, we moeten dan ook nog even wachten tot 3 oktober voordat we los kunnen met de Wraith. Tot die tijd zullen we het moeten doen met chemische middeltjes om van onze Wraithen af te komen. Tot slot raad ik aan om gewoon naar Mordor te vliegen, helemaal als je reuzenvogels tot je beschikking hebt. Want welke mafketel gaat er nou lopen wanneer je er, binnen een paar minuten vliegen, al bent?

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply