Mount & Blade: Warband het hele weekend gratis op Steam

Posted by & filed under .

Mount & Blade - headerWaarom heb je een PC? Om te gamen natuurlijk. Maar waarom wil je gamen op een PC? Om uren te klooien met grafische instellingen? Natuurlijk niet. Je wilt gamen op een PC omdat er krankzinnig goede titels als Mount & Blade voor te krijgen zijn.

Iedereen die nog nooit een Mount & Blade game gespeeld heeft kan dat dit weekend dankzij Steam rectificeren. Dit weekend is Mount & Blade: Warband geheel gratis te spelen op Steam. Een heel weekend gratis oorlogje spelen op z’n best. Legers uit de grond stampen, kastelen en steden veroveren. Te paard me zwaard of bijl door een groep vijandelijke infanterie denderen, links en rechts tegenstanders vellend. Vanuit niets een eigen koninkrijk uit de grond stampen en vervolgens alle concurrentie van de kaart vegen.

Mocht je dan na die eerste ervaring, zoals een wijs mens betaamd, besluiten dat je leven inderdaad beter is als je Mount & Blade bezit dan kun je alle games en DLC in de serie aanschaffen met 75% korting. Mocht je echter besluiten dat Mount & Blade niet jouw smaak is, dan vrees ik dat we nooit vrienden kunnen zijn. Het is dan misschien niet het mooiste dat ooit is gemaakt, het zal niet het uiterste vergen van je zorgvuldig in elkaar gezette overclockte super gaming PC maar Mount & Blade biedt qua gameplay wel een van de beste PC ervaringen die je kunt bedenken.

Powered By DT Author Box

Written by Dennis Bakker

Dennis Bakker

Een groot liefhebber van hardcore stealth en traditionele RPG’s, het liefst met lappen tekst en heel veel virtuele boeken om te lezen en verzamelen. Ook indiegames doen het bij hem goed, vooral om op zondag zijn zielenrust mee te vinden.

Leave a Reply