Need for Connection: Need for Speed reboot moet altijd online

Posted by & filed under .

Need for Speed reboot HeaderZe lijken bij EA maar niet te leren van hun fouten, want terwijl het nog niet zo lang geleden compleet mis ging met andere titels, proberen ze het gewoon nog een keer met deze verkapte vorm van DRM. Altijd online, ook in single player.

Wederom krijgen we dezelfde redenen naar ons hoofd geslingerd als met SimCity indertijd: “een zo’n goed mogelijke ervaring en het maakt het spelen met vrienden leuker”. Beste EA, het fijne van een singleplayer-modus is dat ik niet met anderen hoef te spelen, dat is dat stukje ‘single’ in ‘singleplayer’.

Terwijl we nog tot de E3 moeten wachten voor we daadwerkelijk iets van de Need for Speed singleplayer-modus kunnen gaan zien, hoop ik van harte dat ondanks het gedoe met altijd online moeten zijn, dat we met de reboot van de serie weer eens een ouderwets goede Need for Speed ervaring krijgen voorgeschoteld. Al heb ik donders veel plezier gehad met de recente Need for Speed: Most Wanted.

EA weet ons in ieder geval tot die tijd behoorlijk bezig te houden via Twitter. Zo hebben ze ons ook laten weten dat er geen camerapositie vanachter het stuur in het spel zal zitten, we moeten het dus doen met andere cameraposities.

Het is afwachten geblazen, tot de E3 in juni moeten we het met deze teaser doen.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply