Nieuwe Assassin’s Cre… Uncharted 4 trailer

Posted by & filed under .

Uncharted 4 header 2Een van de meest geliefde avonturenseries van het moment komt met rasse scheden dichterbij. Tijd voor een nieuwe trailer dachten ze bij Naughty Dog.

En wat voor eentje, Naughty Dog is sowieso al bekend van hun fantastische verhalende games en Uncharted 4: A Thief’s End lijkt zo uit de bioscoop te kunnen zijn gehobbeld. Er lijkt niet veel veranderd aan de levensloop van Nathan Drake. Nog steeds is hij op zoek naar bijzondere kunstschatten waarbij hij bergen met kwaadwillende tegen zich in het harnas jaagt. Het zit dus wel weer goed met de actie en bijzondere set-pieces.

Dit is trouwens de tweede versie van de trailer, in de eerste zat een nogal opmerkelijke blunder verstopt. Net als in deze trailer kijkt Nathan om 1:36 naar een schilderij, in de eerste versie van deze trailer had dit stukje kunst echter nogal wat weg van een andere game van een andere ontwikkelaar.

Uncharted 4 oeps

Het bleek een stukje concept-art te zijn van Assassin’s Creed: Black Flag van Ubisoft. Natuurlijk zorgde dit voor hilariteit op diverse sociale media en heeft Naughty Dog ondertussen zijn excuses aangeboden. De kans is groot dat er een Naughty Dog medewerker de hele dag met propjes wordt beschoten en met een ezel puntmuts in de hoek van het kantoor moet staan.

Met of zonder onderdelen uit de Assassin’s Creed serie, ik kijk erg uit naar 26 april wanneer Uncharted 4: A Thief’s End uitkomt voor de PlayStation 4

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply