Nieuwe DLC voor Fallout 4 komt volgende week

Posted by & filed under .

Fallout 4 headerOp 12 april is het tijd voor het tweede DLC-pakket uit de beloofde drie. In maart konden spelers al aan de slag met Fallout 4′Automatron. Het tweede pakket heet ‘Wasteland Workshop‘ en pakt weer een nieuwe feature aan. 

Eerder werd al bekend dat Bethesda voor hun game Fallout 4 zou zorgen voor drie flinke DLC-pakketten. De eerste is inmiddels al live en we kijken nu uit naar Wasteland Workshop. Met deze DLC kan je je thuisbasis verder uitbreiden met allerlei leuks. Wat misschien nog het meeste plezier oplevert is de mogelijkheid tot het bouwen van kooien, ofja, eerder een soort containers. Met deze kooien kan je allerlei wezens vangen, van van raiders tot de Deathclaws. Je kan ze dan vervolgens temmen of gebruiken in gevechten tegen anderen. Wat je al niet moet doen voor een beetje entertainment in de Commonwealth.

 

Fallout 4 – Wasteland Workshop komt uit op 12 april voor de PlayStation 4, XboxOne en de PC en zal rond de 5 euro kosten. In mei zal het derde deel uitkomen van deze DLC-pakketten. Daarmee belooft Bethesda een groot nieuw landschap met bijbehorende missies. Je kan de DLC los aanschaffen, maar deze zitten ook inbegrepen bij de Season Pass, die inmiddels 50 euro kost. Overigens belooft Bethesda in de toekomst nog meer uitbreidingen voor Fallout 4.

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply