Nieuwe Witcher 3-trailer adviseert The Witcher 3

Posted by & filed under .

Witcher 3 Wild Hunt headerVlak voor Sinterklaas een trailer uitbrengen waarin je vertelt dat je eigen game waanzinnig is, dat is natuurlijk nooit een slecht idee. In het geval van The Witcher 3 klopt dat eigenlijk ook wel.

Ondanks dat we nooit tot een review zijn gekomen heeft het gros van de redactie van GamestalkerThe Witcher 3 ondertussen wel uitgespeeld, of zijn in ieder geval een heel eind gekomen. En het moet gezegd, The Witcher 3: Wild Hunt is inderdaad een redelijk episch spel. Je moet uiteraard wel van het RPG genre houden, anders is er alsnog geen hol aan.

CD Projekt RED is uiteindelijk ook best te spreken over hetgeen zij in de wereld hebben gezet en ze benadrukken dat nog eens in een trailer:

Het was een episch jaar voor het team achter de Witcher-games. We lanceerden Wild Hunt, de RPG waar we al zo lang aan gewerkt hadden. Vervolgens zijn we verder dan ooit gegaan om gamers zo veel mogelijk gratis DLC te geven waarna we ook nog eens Hearth of Stone, waarvan we mogen uitgaan – als we de speler feedback moeten geloven –  dat dit het spel nog verder heeft gebracht. We hebben op alle mogelijke fronten geïnnoveerd, als je Wild Hunt met onze eerdere games vergelijkt kun je zien dat ongeveer elk element hebben verbeterd of aangepast. Op dit moment zijn we druk bezig met Blood and Wine, de laatste uitbreiding voor Wild Hunt. Deze zal in 2016 uitkomen. Om iedereen te bedanken die ons in deze tijd heeft bijgestaan hebben we iets speciaals in elkaar gezet. Geniet van de Epische Trailer!

Aldus Game Director Konrad Tomaszkiewicz.

Wij hebben het afgelopen jaren ook genoten van al het Witcher 3 nieuws, de presentaties, interviews en al het andere rondom een van de grootste releases van dit jaar. We zitten dan ook al te popelen om te zien wat de ontwikkelaar met Cyberpunk 2077 gaat doen.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply