Nog meer gameplay Rise of the Tomb Raider

Posted by & filed under .

Rise of Tomb Raider Gamescom headerVorige week hadden we al wat gameplay beelden verzameld van Rise of The Tomb Raider, nu blijkt dat de beelden die gebruikt zijn voor een korte Gamescomtrailer uit een gameplaydemo komen. Die hebben we nu ook opgescharreld.

Nog meer Rise of the Tomb Raider is natuurlijk niet verkeerd. Helemaal niet als duidelijk wordt dat dit keer je daadwerkelijk tombes moet verkennen, iets wat in het vorige deel wat tegenviel.

In de gameplay-video bevinden wij ons langs de grens met Syrië. Ze zitten daar niet te wachten op Lara en haar gezelschap want al snel vliegen de kogels haar om de oren. Nadat de auto verongelukt en Lara van een berg afdondert, doet ze wat een echte avonturier zou doen; niets geen ziekenhuis!

Nee, gewoon doorgaan op zoek naar verloren gewaande schatten. De adrenaline die daarbij vrijkomt is genezing genoeg. Dit is ook te zien aan Lara, die na haar ijzingwekkende val naar beneden nog prima in staat blijkt om te klimmen en klauteren.

Het ziet er bijzonder fraai uit allemaal, ik ben dan ook benieuwd of Rise of the Tomb Raider ons net zo weet te vermaken als het eerdere deel uit de serie. We zullen het op 13 november beleven, dan komt het spel uit op de Xbox One en de Xbox 360. Je kunt er trouwens vanuit gaan dat de beelden die je te zien krijgt allemaal op vanaf een Xbox One geschoten zijn. De Xbox 360 versie wordt gemaakt door het Nederlandse Nixxes Software.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply