Nucleaire aanval? Drinkt allen Fallout pils

Posted by & filed under .

Fallout 4 headerNaast gamen hebben wij nog een andere hobby op de redactie: bier drinken! En dan het liefst van die mooie Belgische glazen vol met gerstenat. Zorgt Fallout ervoor dat we nu toch echt voor de verandering aan het pils moeten?

Het heeft er alle schijn van, want ondanks dat ik Pepijn zijn beteuterde gezicht al zie als ik met zoiets eenvoudigs als een flesje pils aan kom zetten, kan het maar zo zijn dat zijn enorme glimlach weer tevoorschijn komt als hij het labeltje ziet.

Fallout bierCarlsberg komt met een Fallout pilsje op de markt, maar of we deze ook en masse hier kunnen bestellen betwijfel ik. De enige site waar ik tot nog toe heb geprobeerd Falloutbier te bestellen was Amazon, en die leveren alleen in het Verenigd Koninkrijk. Toch zou het voor liefhebbers van een pilsje en Fallout een mooie aanvulling kunnen zijn voor hun verzameling, dus als je het echt heel graag wilt is er vast een manier om eraan te komen. Hou er wel rekening mee dat het geen goedkoop pilsje is, voor 12 flesjes betaal je 30 pond, dus ongeveer 42 euro. Ik kan je verzekeren dat ik voor 42 euro 12 veel betere biertjes kan scoren, maar ja. Die hebben dan weer geen label waar Fallout op staat.

Fallout 4 is vanaf 10 november, met of zonder Falloutbier, te spelen op je PC, Xbox One en PlayStation 4. Proost!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply