Ouwe helden in nieuwe F1 Game

Posted by & filed under .

Het Formule 1-seizoen is al weer enige tijd bezig. Codemasters kan dan niet achterblijven en dus komen zij ook dit jaar weer met een nieuwe F1-game. Vorig jaar was een enorme verbetering ten opzichte van 2015, toch hebben ze weer iets gevonden om liefhebbers hun portemonnee te laten trekken.

Natuurlijk zijn de veranderingen zoals de bredere banden en de haaienvin, welke bovenop elke auto geplakt zit, van de partij in F1 2017. Ook kun je ervan uit gaan dat in-game, net zoals op het echte circuit, de Ferrari en Mercedes renstal aan elkaar gewaagd zijn. Verder is de ‘Championship’-modus vernieuwd en is de career-modus verder uitgediept. Keileuk natuurlijk, maar is dat genoeg verandering voor een nieuw volwaardig spel in de reeks? Nee, natuurlijk niet!

De toevoeging van een aantal legendarische F1-wagens waarschijnlijk wel. Verplaats jezelf in Alain Prost, Nigel Mansell of Michael Schumacher en stap in de wagens waar zij de top mee wisten te bereiken. En dat zijn alleen nog maar de wagens die in onderstaande trailer zijn te zien!

De komende tijd zullen er nog elf andere klassiekers worden toegevoegd aan dit lijstje. Mocht je een ‘Day One’-editie van het spel op de kop tikken, dan krijg je gratis toegang tot de McLaren MP4/4, deze wordt later ook als DLC beschikbaar gesteld. F1 2017 zal op 25 augustus verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Tabaksreclame niet inbegrepen.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply