Plants Vs Zombies 2: It Takes a Long Time

Posted by & filed under .

Plants vs Zombies 2 header‘Van uitstel komt afstel’ zegt mijn moeder al sinds ik een klein menneke ben. Bij EA denken ze daar vast anders over, Plants  vs Zombies 2: It’s About Time is namelijk alweer uitgesteld.

Eigenlijk hadden we op 20 mei al mogen proberen de zombies uit de tuin te houden, maar dat werd toen verzet naar 18 juli. Nu heeft Popcap, het bekende casual gamesbedrijf dat werd opgekocht door EA, het spel weer een zetje ‘richting de toekomst’ gegeven. Er is hierbij geen nieuwe datum aangegeven. Wel is er ondertussen een ‘soft launch’ in Nieuw-Zeeland en Australië om de servers alvast te testen. Als blijkt dat het allemaal stabiel genoeg is en de programmeurs de grove kantjes van de game hebben afgeschaafd, mogen ook wij in Nederland weer zombies hakken.

Mocht je nou echt niet kunnen wachten tot je de avonturen van Crazy Dave en kornuiten weer kunt gaan beleven: Dark Horse Comics heeft tijdens de laatste Comic-con in San Diego de eerste twee delen uit een zesdelige reeks Plants vs Zombies comics uitgegeven. Deze zullen digitaal uitkomen voor iOS en Android toestellen. Tevens zal er een ouderwetse hardcover editie uitkomen met alle zes delen gebundeld in een papieren omgeving. Je weet wel, het medium waar onze grootouders zo enthousiast over zijn.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply