Quantum Break op Gamescom: gameplay, datum en tv-serie

Posted by & filed under .

Gamescom Quantum-Break-headerTijdens de persconferentie van Microsoft hebben we eindelijk weer eens wat gezien van Quantum Break, de nieuwste game van Remedy Entertainment die hiermee weer fratsen uithaalt in de wondere wereld van tijdmanipulatie.

Remedy is hier natuurlijk bekend mee, zij zijn immers degenen die als eerste furore maakten met ‘bullet time’ in games toen Max Payne in 2001 uitkwam. De tijdmanipulatie in Quantum Break gaat echter veel verder dan meneer Payne ooit ging. Je zou kunnen zeggen dat het in Quantum Break hierin zijn tijd verder vooruit is.

Op het podium van Microsoft toonde Remedy een uitgebreide gameplayvideo en een trailer voor de bijbehorende tv-serie. Om ons helemaal van het padje af te jagen heeft Microsoft vervolgens ook nog eens aparte trailer uitgebracht die volledig bestaat uit beelden van de eerder genoemde gameplay-video. Het lijkt haast nog meer op Inception dan dat we het over Quantum Break hebben. Voor het gemak heb ik ze alle drie hieronder gezet:

Tot slot hebben ze eindelijk ook definitieve releasedatum genoemd en we hoeven niet zo lang meer te wachten. Op 5 april 2016 verschijnt Quantum Break op de Xbox One. Met dank aan GamesHQMedia en MXE Videos.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply