Rainbow Six Siege’s nieuwe DLC komt uit op 11 mei

Posted by & filed under .

Rainbow Six Siege headerDe nieuwste DLC van Rainbow Six Siege is Operation Dust Line en zal uitkomen op 11 mei, zo maakte Ubisoft bekend. Er is zelfs een korte trailer vrijgegeven. 

Operation Dust Line brengt twee nieuwe operators met zich mee, Valkyrie en Blackbeard. Valkyrie zal het verdedigende team versterken doordat zij gebruik kan maken van camera’s die zij overal op de kaart kan neerplakken. Dat kan veel nuttige informatie verschaffen over waar de vijand zich precies bevindt. Blackbeard echter is van het aanvallende soort. Hij zal gebruik maken van een pistool waar een schild aan vast zit, zodat hij iets minder snel een kogel door zijn hoofd gejaagd zal krijgen.

Onderstaand is de vrijgegeven korte trailer. Wil je echter voor 11 mei meer zien van Operation Dust Line is het misschien handig om op 7 mei de live demo te volgen op het twitchkanaal van Rainbow Six. Voorafgaand aan de PC Pro League Grand Final die dag, wordt de demo getoond.

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply