Remedy wenst ons een nieuwe Alan Wake en een gelukkig nieuwjaar

Posted by & filed under .

Alan Wake 2 headerIn een video waarin Remedy Games ons een gelukkig nieuwjaar wenst gebeurt van alles. Schijnbaar gaat het om een easter egg voor Quantum Brake, de nieuwste game van Remedy.

In de kerstwens speelt Sam Lake, Creative Director van Remedy en het hoofd van Max Payne, Alex Casey die op zoek moet naar een verdwenen schrijver. Laat Alex Casey nou net het hoofdpersonage zijn uit de boeken die Alan Wake schrijft. En Alan Wake speelt zelf dan weer de hoofdrol in zijn eigen games.

Het was geen verassing meer dat er een Alan Wake 2  aan zat te komen, dit had Sam Lake eerder al bevestigd in een interview. Maar daar is niet verteld over wanneer de ontwikkelaar met de titel aan de slag zou gaan. De hints druipen op alle mogelijke manieren van deze video af, het lijkt er dus op dat na het afronden van Quantum Brake we toch echt die nieuwe Alan Wake game mogen verwachten en dat vinden wij op de redactie helemaal niet erg.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply