Rise of the Tomb Raider ziet er op de Xbox 360 zo uit

Posted by & filed under .

Rise of the Tomb Raider HeaderAlle trailers en dergelijke van Rise of the Tomb Raider zijn natuurlijk geschoten op de Xbox One, maar hoe ziet de Xbox 360 versie er eigenlijk uit?

Er zijn naast een steeds groter wordende groep Xbox One gamers ook nog een heel erg veel Xbox 360 gamers. Ik kan mij voorstellen dat het voor die groep gamers erg lastig is om een voorstelling te maken bij de grafische kwaliteit van Rise of the Tomb Raider op de Xbox 360. Voor deze groep gamers zijn er een aantal vergelijkings-screenshots naar buiten gebracht.

Het valt mij eerlijk gezegd alleszins mee. Ik had verwacht dat de verschillen tussen beiden veel groter zouden zijn. Natuurlijk zijn dit stilstaande plaatjes en zegt het niets over hoe het spel uiteindelijk op beide platformen zal draaien, maar toch. Er missen her en der wat effecten en bossage. Vergelijk ze hieronder maar eens

Voor de duidelijkheid, de onderste screenshots zijn die gemaakt op de Xbox 360. Rise of the Tomb Raider zal op 13 november voor de Xbox consoles verschijnen. De rest volgt enige tijd later.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply