River City Ransom: Underground fondsenwerving loopt een maandje door

Posted by & filed under .

River_City_Ransom_header2

Zondag hadden we al in de smiezen dat Conatus Creative hun oorspronkelijke doel van 180.000 dollar voor hun River City Ransom: Underground kickstarter hadden behaald. Maandagavond laat plaatsten ze een informele update waarin ze de fans bedankten voor hun support.

We will publish a formal thank you update tomorrow, but we had to take a second to thank all of you for the amazing support and encouragement. We’re funded! Thank you for deciding to join us on this adventure. Before we started, we had no idea how many fans of this beautiful old game would come together to help make our version a reality. You are all the support a small team like ours could ever hope for!

Met 217.643 dollar op de teller, 5.179 backers, een mogelijkheid om te betalen via PayPal en de laatste dag achter de rug hebben ze de eerste stretch goal (Mac en Linux support) nog weten binnen te harken. Alle betalingen die vanaf nu via hun PayPal pagina binnenstromen tot 9 november zullen worden toegevoegd aan het totaalbedrag en leveren dus ook de nodige stretch goals op.

In hun laatste berichtgeving geven ze aan dat backers, in tegenstelling tot wat er staat vermeld bij de verschillende rewards op de kickstarter pagina, naast Windows de mogelijkheid krijgen te kiezen tussen de Mac of Linux versie van het spel. Backers krijgen sowieso een DRM-vrije versie voorgeschoteld, of je nu je geld hebt gestoken in een digitale editie of in een echte fysieke kopie. De ontwikkelaar neemt gamers alvast mee in de keuken van River City Ransom: Underground en geven ons een voorproefje op de nieuwe look van aartsrivaal Slick, die de onderkant van deze pagina siert.

Het zou leuk zijn als deze charismatische game ook voor de PS4 en PS Vita zou worden uitgebracht. Om maar te zwijgen over een eventuele release voor de Wii U, 3DS, Xbox One en PS3 platforms. Voorlopig gaat het team bij Conatus Creative in ieder geval hard aan het werk en zullen ze tussendoor de nodige updates uitbrengen.

Written by Pepijn Damen

Pepijn Damen

Een fan van het betere beuk- en hakwerk, Pepijn zal altijd de lompe tank kiezen als hem de keuze geboden wordt. Naast de klappergames wordt hij ook erg blij van een goede Halo game op zijn tijd, waarbij de frontale aanval een vertrouwde tactiek blijft.

Leave a Reply