Scalebound komt pas in 2017

Posted by & filed under .

Scalebound HeaderHet is wat, 2016 is nog maar net begonnen en de eerste grote titel is alweer naar het volgende jaar opgeschoven. In dit geval gaat het om Scalebound.

Deze door Platinum Games ontwikkelde exclusieve Xbox One-titel gaat het niet redden om nog dit jaar te verschijnen. Dit terwijl de ontwikkelaar zelf zegt dat de ontwikkeling van het spel voorspoedig verloopt, maar dat lijkt me een beetje sterk als je vervolgens de releasedatum moet verzetten.

Scalebound is dan ook een redelijk ambitieuze open wereld action RPG. Samen met een imposante draak neem je het op tegen enorme tegenstanders in grote open gebieden. Ik hoop dat dankzij de extra ontwikkelperiode er niet op dit concept zal worden bezuinigd. Het zag er de laatste keer dat we van deze game iets voorbij zagen komen allemaal zeer indrukwekkend uit.

Het is trouwens niet voor het eerst dat Scalebound wordt uitgesteld, in 2014 liet Microsoft al weten dat het spel niet voor 2015 uit zou komen.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply