Shadow Warrior 2 aangekondigd

Posted by & filed under .

Shadow Warrior 2 headerMet de E3 op de loer krijgen we steeds meer teasers te verwerken. Aan de ene kant handig, zo krijgen we al enigszins een indruk wat we tijdens het grote game-evenement kunnen gaan verwachten. Al is het ook frustrerend dat er buiten de teasers om weinig naar buiten komt.

Zo is het ook met Shadow Warrior 2, dankzij de teaser weten we dat Flying Wild Hog een vervolg aan het maken is op de reboot van Shadow Warrior uit 2013. Maar veel meer dan dat komen we niet te weten. De website van Shadow Warrior brengt ook geen duidelijkheid, veel meer dan het onderstaande filmpje is daar niet te zien.

Aangezien de trailer als achtergrond filmpje op de website van Shadow Warrior draait, zonder geluid, zijn we zo vrij geweest om er zelf wat geluidseffecten aan toe te voegen.

Door deze schaarste aan informatie hebben we geen idee voor welke apparaten we dit tweede deel kunnen verwachten of wanneer we aan de slag kunnen met Shadow Warrior 2. Het enige waar we al wel vanuit kunnen gaan is dat Lo Wang weer een permanente rol speelt in dit tweede deel.

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply