SMITE is klaar voor de PlayStation 4

Posted by & filed under .

smite headerVanaf morgen zal SMITE, de MOBA van Hi-Rez Studios, voor de PlayStation 4 de bèta-fase verlaten en officieel uitkomen voor deze console. 

In augustus vorig jaar werd de overstap al gemaakt naar de Xbox One. Dat bleek prima te werken en een aantal maanden later kwamen de geruchten voor een PlayStation 4-versie. Later werden deze al bevestigd en werd ook de bèta-fase aangekondigd voor maart dit jaar. Dik twee maanden later is het dan zo ver en SMITE is nu helemaal klaar voor de PlayStation 4.

Via de PlayStation-blog wordt aangegeven dat er ook nog best hard is gewerkt sinds de bèta, met als belangrijkste uitkomst dat SMITE ook op de PS4 zal draaien op 60 fps. Daarnaast kan je verschillende ‘trophies’ verdienen en daarmee patsen bij je vrienden. Deze zullen het te zien krijgen wanneer jij een award verdiend, het maximale level hebt bereikt, of als je een God zo goed kan spelen dat je tot ‘Master’ benoemd wordt.

Tel daar nog wat nieuwe gamemodi en nieuwe Goden bij op en SMITE is er klaar voor.

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply