Snoezige Witcher 3 Papercraft

Posted by & filed under .

Witcher 3 headerDe digitale Witcher 3 editie op GOG.com wordt langzaam maar zeker volgepropt met allerlei goodies. Nu mogen we aan de knutsel met Papercraft.

De lollige Papercraft figuren zijn gemaakt door de Franse Tougui, een bekende in de wereld van papieren knutselwerken. Er zijn, als je The Witcher 3 op GOG hebt aangeschaft, nu meteen en as we speak zes verschillende werkjes te downloaden.

Geralt of Rivia, Triss Merigold, Yennefer of Vengerberg, Ciri the Lion Cub of Cintra, Eredin of the Wild Hunt en Leshen the Forest Spirit zijn in elkaar te knippen en plakken. 

Witcher paparcraft 01

Mocht dat nou gelukt zijn dan kun je via de GOG site ook nog eens een beeldje winnen die normaal alleen in de fysieke verzamelaars editie te vinden is. Je moet, om te kunnen winnen, de papieren creaties op de gevoelige plaat vastleggen waarbij je de jury omver weet te blazen. Lukt dit dan win het beeldje of een van de andere prijzen.

Mocht je geen zin meer hebben om te knippen en plakken dan zul je moeten wachten tot 24 februari, op die datum kun je verder spelen met de verschillende personages in The Witcher 3 zelf. Tot die tijd kun je met de papieren versies van de helden uit de game zelf je avonturen bedenken.

Witcher paparcraft 02

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply