Speel als mammoet in Far Cry Primal

Posted by & filed under .

Far Cry Primal headerNiet alleen als Takkar kan je ronddwalen in de tijden van de Steentijd, ook als mammoet kan je de wereld van Far Cry Primal verkennen. Moet je wel even een pre-order plaatsen, want daar zit deze DLC bij inbegrepen. 

Als je Far Cry Primal namelijk op tijd bestelt dan zijn er een drietal missies gratis voor jou te spelen. Deze hebben bij elkaar ongeveer 45 minuten extra gametijd. Nou is dat niet zo bijzonder, maar wel is het apart dat je die tijd niet ronddwaalt in je primitieve mensengedaante maar als de machtige mammoet.

Mijn moeder heeft mij altijd geleerd nooit vreemde drankjes te drinken, helemaal niet als die door enge mannen worden aangeboden. Echter was dat advies in de Steentijd nog niet zo van waarde, want wanneer jij het drankje tot je neemt verander je van gedaante en moet je niet je stam verdedigen, maar je eigen mammoeten-soort.

Wil je weten hoe dat er ongeveer uit ziet, bekijk dan onderstaande trailer:

Heel veel tijd om te beslissen heb je overigens niet. Op 23 februari komt Far Cry Primal al uit op de PlayStation 4 en Xbox One. PC-gamers hebben iets langer de tijd, op 1 maart komt deze versie uit.

 

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply