Speel dit weekend Rainbow Six: Siege gratis!

Posted by & filed under .

Rainbow Six Siege headerUbisoft laat je een weekend lang gratis Tom Clansy’s Rainbow Six: Siege spelen. Ben je er daarna zo hoteldebotel van dan kan je Rainbow Six: Siege met een korting aanschaffen. 

PC-spelers kunnen via Uplay of Steam gratis de game downloaden. In de Steam-client is het terug te vinden in het nieuwsoverzicht. Daar vind je vervolgens een linkje die je direct naar de download leidt. Het kortingsaanbod geldt voor dezelfde periode als dat Rainbow Six: Siege gratis te spelen is, tot aanstaande zondag dus.

Als je het wil aanschaffen krijg je 33% korting. Het kost je dan nog 40 euro en centen. Ben je helemaal verkocht dan kan je gaan voor de Gold Edition. Hier krijg je 40% korting op het product en betaal je nog 53,99 euro. Klinkt leuk die 40% korting, maar persoonlijk vind ik meer dan 50 euro nog steeds een dot geld voor een spel. Mocht het toch in je planning staan dan is het wellicht leuk om er over na te denken.

Written by Vera Guffens

Vera Guffens

Alles wat met MOBA’s of MMO’s te maken heeft wordt richting Vera geschoven, een fanatieke League of Legends speelster. Ze is altijd druk bezig om een goede MMO op te sporen en haar kleurrijke virtuele ervaringen daarin met ons te delen.

Leave a Reply