Steam Autumn Sale begint vandaag zegt Tamás Bakó

Posted by & filed under .

Volgens Tamás Bakó begint vandaag de Steam Autumn Sale. Tijd om onder de kussens van de bank te gaan graaien voor je laatste kleingeld. Mocht je nog niet blut zijn na alle fantastische kickstarters van het afgelopen jaar, dan geeft Steam je wel de gelegenheid om je laatste zuurverdiende centen naar je scherm te smijten. De Steam sales zijn per definitie een uitgelezen gelegenheid om het kleingeld uit je portemonnee en andere obscure hoeken waar het in de loop van het jaar in verdwijnt te schrapen om die paar games waar je nog nieuwsgierig naar was aan te schaffen of gewoon iets te proberen dat je anders nooit gekocht zou hebben want ach…voor een euro kun je eigenlijk geen buil aan vallen.

En natuurlijk kun je Autumn Sale benutten als kans om nog snel wat cadeaus voor de feestdagen aan te schaffen. Alhoewel Steam ook daar wel rekening mee heeft gehouden door een Winter Sale in te plannen van 20 december to 4 januari. De Autumn Sale zal vanaf vandaag lopen tot 27 november, als we Bakó mogen geloven.

Powered By DT Author Box

Written by Dennis Bakker

Dennis Bakker

Een groot liefhebber van hardcore stealth en traditionele RPG’s, het liefst met lappen tekst en heel veel virtuele boeken om te lezen en verzamelen. Ook indiegames doen het bij hem goed, vooral om op zondag zijn zielenrust mee te vinden.

Leave a Reply