Streamteam kerstwens

Posted by & filed under , , .

kerst headerWie had geweten dat het gamestalker streamteam zulke fluweelzachte, engelachtige, zangstemmen heeft. Een prachtige kerstnummer kon dus ook niet uitblijven.

Het is aan te raden de volumeknop op nucleair te draaien! De zangkwaliteiten zijn namelijk niet te onderschatten, wat een talent! Gelukkig houdt het Streamteam het de rest van het jaar enkel bij het streamen van games wat voor ons gehoor waarschijnlijk beter is. Het neemt niet weg dat deze muzikale intermezzo, nadat je op play hebt gedrukt, met alle liefde je buis van Eustachius zal binnendruppelen.

Namens iedereen van Gamestalker een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar. Hoewel we met kerstreces zijn betekend dit niet dat er niets te doen is op de site. Dagelijks zal er een Top 5 online verschijnen met onze favoriete games van het afgelopen jaar. Ook het streamen gaat gewoon door op ons Twitch kanaal, al zal deze iets onregelmatiger zijn dan normaal.

Tot volgend jaar allemaal!

 

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

One Response to “Streamteam kerstwens”

  1. Maarten Houtman Maarten Houtman

    Misschien had ik toch mee moeten zingen, dat had t niveau nog een beetje opgekrikt…
    Anyway, gUlukkig kerstfeest aan mijn mede-gEmestalkers en al onze bezoekers. 😉

    Reply

Leave a Reply