The Division: trailer, gameplay en releasedatum

Posted by & filed under .

E3 The Division-headerThe Division maakte zijn debuut op de E3 van 2013 en volgend jaar zal er eindelijk weer eens een E3 zónder The Division plaats vinden. Want dan zal het spel eindelijk uit zijn volgens de precieze releasedatum die Ubisoft bekend heeft gemaakt.

Deze releasedatum is…. (tromgeroffel) 8 maart 2016! Zo! Zet die maar in je agenda. Maar ook al vergeet je dit te doen, dan nog is er zat tijd om eraan herinnerd te worden dankzij een bètatest die ergens voor de release op alle platforms zal plaatsvinden. Om te vieren dat dit de laatste E3 van The Division is, gaf Ubisoft een mooie trailer vrij:

Daarnaast hebben ze ook nog een demonstratie weggegeven waarin het MMO-aspect van deze sfeervolle shooter goed naar voren kwam. Je komt constant andere spelers tegen en je kunt ervoor kiezen om samen te werken of elkaar aan te vallen. Net als bij alle multiplayer-demonstraties van Ubisoft gaan alle spelers ontzettend op in hun rol en werkt iedereen maar al te graag mee. In de realiteit zullen er hordes mafketels al lollend over de straten rennen en schieten op alles wat beweegt zonder zich zorgen te maken over missiedoelen zolang het maar ‘lol’ is. Bekijk de demonstratie hieronder:

The Division verschijnt 8 maart 2016 op PC, Xbox One en PlayStation 4.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply