The Edge Lan-party: Er is nog plek!

Posted by & filed under .

The Edge IV headerIn Limburg ben je altijd vlak bij België en Duitsland. Ze hebben er heerlijke vlaai en mergelgrotten. Maar weet je wat je er nog meer kan doen? Gamen, en wel aankomend weekend!

Aankomend weekend (22 tot 24 maart 2013) is er namelijk weer een nieuwe editie van The Edge, een door stichting Lannersedge georganiseerde lan-party. Ook een deel van de Gamestalker redactie zal afreizen naar Blitterswijck, een klein dorpje in Limburg, waar deze lan zal worden gehouden. En het mooie is, er is nog plek en geld te verdienen!

Competities:

Gezelligheid is natuurlijk het belangrijkste bij een lan-party, daarom zijn er ook nog een aantal competities waarbij je niets kunt winnen maar waarbij meedoen belangrijker is. Of eigenlijk is winnen wel van belang ,je krijgt er alleen niets voor:

Lijkt het je leuk om aanwezig te zijn, dan is het nog mogelijk je aan te melden op de website van Lannersedge. Ik zie je dan aankomende vrijdag in Blitterswijck!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply