The Elder Scrolls: Legends uitgesteld tot 2016

Posted by & filed under .

The Elder Scrolls Legends headerThe Elder Scrolls: Legends is uitgesteld, Ik hoor je bijna denken “The Elder Scrolls: Wat?” ik moest ook even diep graven voor ik weer wist wat er eigenlijk wordt uitgesteld.

The Elder Scrolls: Legends is dit jaar tijdens de E3 aangekondigd. Het probleem met de E3 is dat wanneer je geen trailer hebt waarbij het halve scherm ontploft, iedereen na ongeveer 30 seconden alweer vergeten is waar jouw spel over ging. Nu kan ik mij bij veel verschillende genres ontploffende schermen voorstellen, maar bij een kaartspelletje is dat wat mij betreft lastig. En laat The Elder Scrolls: Legends dat nou precies zijn: een kaartspel.

Hoewel ik sinds de E3 dus nooit meer aan The Elder Scrolls: Legends heb gedacht blijkt het spel toch fans te hebben, een daarvan vroeg zich op Twitter hardop af of het spel überhaupt nog in 2015 zou verschijnen. Het antwoord is kort maar duidelijk.

We moeten dus nog even wachten voor we kaartjes uit het Elder Scrolls universum kunnen gaan verzamelen. Jammer maar helaas, gelukkig weten we nu allemaal wel weer van het bestaan van dit spel.

The Elder Scrolls: Legends zal voor de PC en je mobiel verschijnen

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply