The Witcher 3 patch 1.10 is episch en groots

Posted by & filed under .

Witcher 3 Wild Hunt headerOntwikkelstudio CD Projekt RED staat erom bekend dat ze bereid zijn om hun games ook na de release uitgebreid te ondersteunen, verbeteren en aan te vullen. Met The Witcher 3: Wild Hunt is het niet anders, getuige de epische waslijst aan verbeteringen.

Patch 1.10 voor The Witcher 3: Wild Hunt is ten tijde van dit schrijven nog niet uitgerold, maar dat kan ieder moment gebeuren. Marcin Momot, community lead & website coördinator bij CD Projekt RED, spreekt op de officiële fora van 600 veranderingen, aanpassingen en verbeteringen. Het is de meest uitgebreide patch voor The Witcher 3: Wild Hunt tot nog toe en omvat aanpassingen voor queesten, opgeschroefde stabiliteit en technische prestaties op zowel consoles als PC, een verbeterd inventarismenu en tot slot extra dialogen met sleutelpersonages die zowel de onderlinge verstandhoudingen als het gehele verhaal verder uitdiepen.

Momot linkt naar een pdf-bestand met een bijzonder gedetailleerd overzicht van patch 1.10 en die komt in totaal op wel 13 pagina’s uit. Desondanks staat schijnbaar niet alles erin, maar alleen de belangrijkste en relevante zaken. Mocht je je vervelen vandaag, pak een kop koffie erbij en ga er eens lekker voor zitten zou ik zeggen.

Op Twitter heeft Momot nog een aanvullende handige wetenswaardigheid vrijgegeven. De patch zal rond de 15GB´tjes groot zijn op consoles en tussen de 6 en 15GB op PC, afhankelijk van het distributieplatform:

Al deze veranderingen komen net op tijd voor de release van de eerste grote uitbreiding Hearts of Stone die volgende week op dinsdag 13 oktober zal verschijnen. Maar ook voor spelers die net als ik het hoofdverhaal nog niet uit hebben komt deze patch als geroepen, alles wat deze uitmuntende RPG nóg beter maakt is vanzelfsprekend welkom.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply