The Witcher 3: Wild Hunt – Hearts of Stone releasetrailer

Posted by & filed under .

The Witcher 3 Wild Hunt - Hearts of Stone headerOp 13 oktober is het weer tijd om in de monsterjagende huid van Geralt of Rivia te kruipen, want dan zal de eerste grote uitbreiding van The Witcher 3: Wild Hunt verschijnen.

Dat Geralt niet op zijn lauweren zal rusten, dat stond al als een paal boven water. Hij mag in de Hearts of Stone uitbreiding dan ook weer volop aan de bak, zoals we ook kunnen zien in onderstaande trailer.

CD Projekt RED heeft ons beloofd geen lullige uitbreidingen voor te schotelen, volgens de makers zal deze uitbreiding dan ook een uurtje of tien zoet zijn. Tenzij je natuurlijk elke steen ondersteboven wilt draaien, dan duurt het waarschijnlijk zelfs nog wat langer. Er zijn verschillende versies van de uitbreiding verschijnen, zo zal deze digitaal worden aangeboden maar je kunt er ook voor kiezen deze met doosje te kopen. De meest luxe versie bevat zelfs een echt spelletje Gwent.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply