Tot ziens vakantiegeld: Steam Summer Sale van start

Posted by & filed under .

Steam Sales headerWaarschijnlijk is het geen enkele Steamgebruiker ontgaan, de bekende Summersale is weer van start. Hoewel, eigenlijk is het een Pre-Summersale, aangezien de zomer nog niet is begonnen. 

De zomer begint pas wanneer de Steam zomeruitverkoop ten einde komt, dat is op 21 juni om precies te zijn, maar een kniesoor die daar over klaagt. Het thema van dit jaar zijn monsters. Het is natuurlijk op de eerste plaats een monsterlijk grote uitverkoop, met dit jaar nog veel meer games in de bonus als de jaren hiervoor. Valve probeert ons echter ook op een hele nieuwe manier te betrekken in de uitverkoop.

Zo is er een spelletje te spelen waarbij je extra kortingen kunt vrijspelen. Of dit de moeite waard is durf ik niet te zeggen aangezien het spelletje meer niet dan wel werkt op het moment. Mocht je ons daar dus iets over vertellen schroom dan niet, een korte review kan geen kwaad, om ons te laten weten wat we missen in de comments hieronder ergens. Mocht je daar geen tijd voor hebben omdat je games moet kopen, spelen of gewoon verzamelen? Wat doe je hier dan nog… ga snel naar Steam.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply