Tweede BioWare teaser verwijst nóg specifieker naar Gamescom

Posted by & filed under .

Bioware headerBioWare, je kent ze wel van Mass Effect en Dragon Age, gaan iets nieuws doen en ze hopen dat ze wat momentum kunnen opbouwen door een serie teasers vrij te geven. Mensen willen nou eenmaal graag weten wat ze niet mógen weten, dus teasers wekken vaak meer interesse dan een echte trailer.

Bij de eerste teaser werd er al verwezen naar Keulen, dezelfde stad in Duitsland waar medio augustus de Gamescom plaatsvindt. Deze nieuwe titel van BioWare, want het lijkt zo op het eerste gezicht niet aan te sluiten op een van hun bestaande licenties, zou dus wellicht tijdens deze show onthuld worden. De onderstaande teaser is nog steeds een beetje nietszeggend, al zal er vast wel iemand zijn die denkt dat dit hyperrealistische graphics zijn. “Als dit in-game is jongen”:

Op de bijbehorende website staat nu een datum van 13 augustus te lezen. Dat is op de eerste dag van deze gamebeurs, wanneer alleen nog de pers toegelaten wordt. Dat kan geen toeval zijn en dus kunnen we nu wel met enige zekerheid concluderen dat we tijdens de Gamescom er eindelijk achter zullen komen wat het nou precies is, deze nieuwe titel van BioWare.

Alleen vrees ik dat het heel misschien iets zal zijn dat zich richt op multiplayer vanwege de tagline ‘you’ve been chosen’. Mocht dat zo zijn dan schuif ik dit nieuwtje doodleuk door naar mijn goede collega Vera, want persoonlijk interesseer ik me alleen voor de single-player RPG’s waar BioWare om bekend staat. Of het moet een afgeleide van Dark Souls worden, dat kan natuurlijk ook. Dan hou ik dit nieuwtje lekker voor mezelf. Sorry, Vera.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply