Tweede episode Hitman verschijnt 26 april

Posted by & filed under .

Hitman headerHitman is bij onze een grote hit, man! Vandaar dat we dan ook zeer verheugd zijn dat Io-Interactive de releasedatum voor de eerstvolgende episode al heeft kunnen bevestigen.

Met episodische games is het namelijk altijd even afwachten. Kijk maar Telltale, bij hun gebeurt het wel vaker dat ze ‘december’ roepen en dat wordt dan uiteindelijk juni van het jaar daarop. Io-Interactive heeft voor zichzelf een bijzonder strak schema uiteen gezet: iedere maand een nieuwe episode. De Hitman – Intro Pack verscheen begin maart en Hitman – Episode Two: Sapienza verschijnt eind april, op de 26ste om precies te zijn. Ze pikken dus een paar extra weekjes mee en daarmee wordt het dus spannend wat er met de derde episode in april zal gebeuren. Voor het maken van de aankondigingstrailer hebben in ieder geval niet al te veel tijd vrij kunnen maken zo te zien:

Een statisch plaatje had exact hetzelfde effect gehad. Terwijl we 26 april afwachten is er inmiddels een nieuwe ‘Challenge Pack’ en een patch voor de Intro Pack vrijgegeven op Xbox One en PlayStation 4. Binnenkort volgt de PC.

BijtmanDe Vampire Magician Pack draait volledig om het kostuum van een vampiertovenaar dat je in het level in Parijs kunt aantreffen als je goed zoekt. Ik had zelf zoveel lol met het verkennen van de gigantische villa dat ik al tijdens mijn eerste speurtocht van het level op het kostuum stuitte. Ik vroeg me toen al af wat ik godsnaam ermee aanmoest en het antwoord is dus de nieuwe Challenge Pack. Daarmee kan je je tanden zetten in tien uitdagingen die ieder het dragen van het vampierkostuum als eis stellen.

Verder zal de bijbehorende patch verbeteringen moeten doorvoeren voor de laadtijden, de online verbinding, de snelle respons van menu’s en afbeeldingen in-game, bugs in het scoringssysteem en verscheidene bugs die voor crashes zorgden. Mocht je problemen gehad hebben met het gebruik van voorwerpen uit het ‘Requiem Pack’ dat bij je pre-order zat, dan zou dat ook verholpen moeten zijn.

De bugfixes zijn ieder geval bemoedigend, maar ik hoop dat op de langere termijn Io-Interactive ook de verbeterpunten aan zal pakken die ik in de review had aangestipt. Dan maken ze van een hele goede Hitman, een briljante Hitman. We zullen zien hoe het loopt, in de tussentijd heb ik de eerdere Sapienza-trailer voor je die veel meer van het level laat zien:

 

 

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply