Ubisoft deponeert trademark Beyond Good and Evil

Posted by & filed under .

Beyond Good &Evil 2 - headerTerwijl de geruchtenmolen al een tijdje weer op volle toeren draaide lijkt een vervolg op het briljante Beyond Good and Evil nu dan, mogelijk, eindelijk echt dichterbij dan ooit. Misschien dan.

Ubisoft heeft een registratie verzoek ingediend bij de UEIPO (European Union Intellectual Property Office) voor Beyond Good and Evil. Het document is op 1 april ingediend, maar ik ga er niet vanuit dat dit de meest wrange grap ooit is.

Dit zou dus kunnen betekenen dat Yves Guillemot gelijk had toen hij in 2013 wist te vertellen dat Beyond Good and Evil 2 echt nog steeds ontwikkeld werd. Hetgeen een jaar later nog eens werd herhaalt. Als klap op de vuurpijl gingen vorige maand geruchten dat Beyond Good and Evil 2 exclusief voor de toekomstige Nintendo console in productie is. Ook dit gerucht is niet geheel onvoorstelbaar, Nintendo heeft eerder voor een soortgelijke heropstanding van een bijzonder goede, maar waardeloos verkopende, titel gedaan. Met Bayonetta 2 als resultaat.

Of Ubisoft het op een akkoordje met Nintendo heeft gegooid zal de tijd ons leren, wie weet speculeren we met z’n allen compleet de verkeerde kant op en komt er enkel een Beyond Good and Evil actiefiguur op de markt, een Jade kladblok, een koffiemok of een kekke Pey’j Pyjama. Naast de registratie voor Game Software (Class 9) en een online component voor game software waaronder leaderboards (Class 41) zijn er ook verzoeken ingediend voor papieren spulletjes (Class 16), kleding (Class 25) en speelgoed of spelletjes (Class 28).

Het maakt het er allemaal niet duidelijker op, totdat we eindelijk echt kunnen bevestigen dat Beyond Good and Evil 2 eraan komt kan ik niets anders dan het eerste deel aanraden. Deze is een aantal jaar geleden niet voor niets uitgebracht als HD remastered versie.

Een hiep hiep hoera aan Dualshockers voor het delen van dit nieuws.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply