Ubisoft zorgt voor oplopende studieschuld dankzij Back to School sale

Posted by & filed under .

Ubisoft - headerHet klinkt allicht een beetje crue, dikke kortingen op games terwijl je net weer de schoolbanken in moet. Toch vindt Ubisoft dat het tijd is voor een Back To School Sale.

Ik hoop dan ook dat je de komende tijd nog rustig aan je nieuwe rooster mag wennen en niet meteen bakken met huiswerk mee krijgt want de kortingen liegen er niet om, in sommige gevallen loopt deze zelfs op tot 80%. Om ervoor te zorgen dat je helemaal niet meer aan school toekomt krijg je bij aankoop van een actieproduct gegarandeerd toegang tot de bèta van The Division en Rainbow Six Siege. Ben je lekker mee.

Zoals dat tegenwoordig hoort bij een sale, zijn er games die de complete periode in de aanbieding zijn een ook games die maar een dag of twee goedkoop te scoren zijn. Het is dus aan te raden om de Uplay-winkel in de gaten te houden. Het zijn overigens niet alleen games van Ubisoft zelf, ook andere uitgevers doen mee aan deze actie.

Naast digitale downloads die meteen aan je Uplay Account worden gekoppeld, zijn er ook verzamelbeeldjes en fysieke kopietjes in de bonus. Zo is er voor iedereen, op elk platform, van alles te vinden. Let er wel op dat je niet te veel games koopt, er moet ook nog wat geleerd! Studeren is tegenwoordig hartstikke duur.

Deze aanbiedingen gelden trouwens ook voor iedereen die niet naar school hoeft.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply