Vakantie?!

Posted by & filed under .

Ergens ging het mis tijdens onze laatste vakantie. Waren het de cocktails? De wuivende palmbomen? Of toch de riante strandstoelen? 

Ik had gehoopt dat het zo was, helaas is onze nogal lange vakantie er eentje gebleken vol ziekte, vermoeidheid en andere ellende. Nou ja, ellende… Er is ook goed nieuws te melden. Zo hebben we weer een gloednieuwe pappa in ons midden! Daudi is de komende tijd dus nog druk met het verschonen van luiers en zal dan ook vooral achter de schermen een rol spelen.

De komende tijd is het dus nog redelijk rustig op Gamestalker, we zullen er alles aan doen om in ieder geval het allerspannendste gamenieuws op onze pagina te posten. Uiteindelijk is het de bedoeling om weer net als in de voorgaande jaren een spervuur aan artikelen over jullie uit te strooien.

Mocht je trouwens interesse hebben om ons daarbij te helpen, schroom dan niet om mij een e-mail te sturen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

2 Responses to “Vakantie?!”

  1. wtdtd

    Welkom terug!
    We hebben jullie gemist!

    Reply

Leave a Reply