Viscera Cleanup Detail – en nu ook zelf schoonmaken!

Posted by & filed under .

Viscera Cleanup Detail headerHoe meta wil je het hebben? In Viscera Cleanup Detail moet je als schoonmaker de rotzooi opruimen die je zelf hebt aangericht in Shadow Warrior.

Veruit het leukste aspect van de nieuwe Shadow Warrior game is hoe je met een zwaard alles en iedereen in mootjes kunt hakken. Letterlijk in mootjes, bloed en ledematen vliegen je om de oren. Gewoonlijk staan games nooit stil bij de consequenties van zulk geweld, als je de wereld maar redt en de slechterik maar verslaat, daar gaat het om. In Viscera Cleanup Detail worden gamers echter geconfronteerd met de keiharde realiteit van de arme stakkers die achteraf de rommel moeten opruimen:

Inderdaad, gewapend met een dweil en een emmer water is het aan jou de taak om de tempel waarin je tijdens het spelen van Shadow Warrior een slachting hebt aangericht weer helemaal spik en span te krijgen. Het is erg origineel bedacht en het geeft ons iets om over te slapen vannacht, even stilstaan bij wat we allemaal wel niet doen in games.

Het mooiste van dit alles is nog dat iedereen die Shadow Warrior al bezit via Steam of GOG de Viscera Cleanup Detail standalone bonusgame gratis en voor niks kan downloaden en spelen. Veel schoonmaakplezier!

Viscera Cleanup Detail 001

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

Leave a Reply