Waar ging de Call of Duty: Black Ops serie ook alweer over

Posted by & filed under .

Black Ops 3 headerHoewel veel gamers direct de multiplayer inschieten zodra er een nieuw Call of Duty: Black Ops-avontuur de wereld in wordt geslingerd, heeft deze Call of Duty spin-off ook een verhaal. In een lange trailer probeert TreyArch ons weer een beetje op de rit te krijgen.

En het is nogal een verhaal, het begin van de trailer neemt ons helemaal terug naar 1913 en loopt door tot in het jaar 2025. In al die jaren is er schijnbaar nogal wat gebeurd want om weer compleet op de hoogte te zijn van alle gebeurtenissen is tien minuten nodig.

Voordat je bedenkt dat het een goed idee is om alle tekst die voorbij vliegt goed in je op te nemen, wil ik je erop wijzen dat als je zelf nog met een van de titels uit de serie aan de slag mocht willen, er nogal wat verklapt wordt. Het is dus volledig op eigen risico het onderstaande filmpje te starten.

Mocht je vol in de Call of Duty: Black Ops games zitten dan weet je nu weer precies waar het ook alweer om ging in deze serie. Dat scheelt weer heel wat uurtjes oude delen spelen voordat op 6 november Call of Duty: Black Ops III in de winkels verschijnt voor de Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC. Deze laatsten kunnen hier alvast kijken of hun PC nog een beetje voldoet.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply