Waarom was er geen Zelda Wii U deze E3?

Posted by & filed under .

E3 The Legend of Zelda headerTijdens de vooraf opgenomen E3 show van Nintendo, alleen al de moeite waard vanwege de Muppetpoppen, waren er geen beelden van de nieuwe Zelda te zien. Reggie vertelt waarom.

De president van het Amerikaanse deel van Nintendo heeft aan IGN laten weten waarom ze ervoor gekozen hebben om niets te laten zien van de nieuwe Zelda en dit schijnt niets met de nog niet vertoonde nieuwe console met de werknaam NX te maken te hebben. In tegenstelling van wat veel mensen denken.

Volgens de frontman van Nintendo heeft het vooral te maken met de consument, deze wilt de Japanse gamesgigant niet voor het hoofd stoten.

Wij willen graag content laten zien dat nog voor de kerst op de markt komt of in ieder geval in de eerste helft van volgend jaar. Op dit moment is Zelda voor de Wii U zeker geen game die in 2015 op de markt zal verschijnen. Daarnaast willen wij de consument niet frustreren. Ondanks dat we een boel punten zouden hebben gescoord als we iets van Zelda Wii U lieten zien, zijn wij van mening dat het uiteindelijk meer frustratie had opgeleverd dan goodwill

Liefhebbers van de Legend of Zelda-serie moeten dus nog even geduld hebben tot we weer wat te zien krijgen van Link en consorten. Misschien wel bij de onthulling van NX? Oh nee, dat had er dus niets mee te maken volgens Reggie.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply