Maak kennis met het Streamteam

Posted by .

Yvo – FlameYvo

Hoewel je bij de naam FlameYvo zou denken dat hij als een gek tekeer gaat tijdens zijn stream, komt de naam elders vandaan. Yvo kon namelijk nogal hard gooien met dingen, maar gelukkig kwam dit meestal naar voren tijdens het sporten. Al houden we er tijdens vergaderingen wel altijd rekening mee. Als oud-wiskundedocent en tegenwoordig roosterpuzzelaar, bezit Yvo het meest analytische brein van het streamteam en dit blijkt ook uit zijn speelstijl. Door zijn astma klinkt Yvo soms als Darth Vader, daar kan hij niet zoveel aan doen behalve dan zijn microfoon verplaatsen.

Games van het moment: Fallout 4, League of Legends

 

Saviel – BlackMoridin

Headshot

Saviel behoorde tot de top 25 Command & Conquer 3-spelers van deze wereld, en dat was ook nog eens toen mensen die game frequent speelden. Hoewel hij druk in de weer is met zijn werk, heeft hij in de avonduren nog genoeg energie over om naast af en toe een potje thaiboksen (Muay Thai) ook nog in de weer te zijn met stappen, muziek, zijn American Stafford bro en natuurlijk streamen. Daarnaast heeft hij gamedesign gestudeerd dus snapt hij als de beste waarom dat ene platform in die ene game op net de verkeerde plek zit.

Games van het moment: League of Legends, Agar.io, eigenlijk alles

 

Rachel – CptRedCheeks

Foto Rachel Vierkant

Mocht jij je afvragen waarom we Rachel ook wel CptRedCheeks noemen, dan raad ik je aan haar stream eens te bekijken, dan weet je dat ook meteen. Juist… knalrode wangen! Hoewel zij een er een behoorlijk potje League of Legends uit kan gooien, speelt ze voornamelijk verhalende games. Voor ons is het natuurlijk het leukst als dit een horrorgame is, wat dan ook geregeld voorbij komt. Daarnaast is ze nogal chaotisch, kijk dus niet vreemd op als er allerlei onwaarschijnlijke gebeurtenissen je beeldscherm vullen zodra je haar stream bekijkt.

Games van het Moment: Limbo, Alien Isolation

 

Esmée- Gingerella

Foto Esmee vierkant

Esmée houdt niet vast aan een enkele alias. Niet omdat ze dit niet wil, maar omdat ze nogal wispelturig is (“Hé! Wat een leuke alias! Die wil… hé, een eekhoorn!”). Gelukkig kennen we haar inmiddels al een tijdje als Gingerella. Zij verstevigt het Streamteam niet zozeer door fantastisch te spelen, maar vooral door het plezier wat ze hierin heeft. Verwacht dan ook geen strak geregisseerde sessies van deze roodharige cheerleader. Naast gamen mogen we haar trouwens wakker maken voor sushi en Tony Chocolonely met karamel en zeezout, een levensgevaarlijke uitspraak!

Games van het moment: League of Legends, Fallout 4

 

Bart – Lanturned

Foto Bart vierkant

Je zou het niet zeggen, maar ook Bart is ooit een klein menneke geweest. Vanaf zijn zesde maakt hij al verschillende werelden onveilig waaronder die van Rayman en Crash Bash. Zoals dat vaker gaat smaakte het naar meer, en keihard trainen in League of Legends en Call of Duty waren het gevolg. Ondanks dat de prijzen bleven binnendruppelen was het toch niet hetgeen waar zijn hart ligt. Na een keertje te hebben mogen schoutcasten is het duidelijk wat hij wél wil: commentaar leveren op zichzelf en andere spelers, maar dan wel op een leuke manier met een hoop zelfspot

Games van het moment: Retro! Net als vroeger.

 

Martijn – Delarian

Foto Martijn Vierkant

Hoewel Martijn al sinds dat hij kan lopen achter de computer zit (waarom hij heeft gewacht tot hij kon lopen is dan ook volstrekt onduidelijk) is Martijn nooit echt goed geworden in gamen. Toch blijft hij het maar proberen. Na enkele zwerftochtjes in de competitieve scene en ander multiplayergeweld heeft hij ervoor gekozen om andere spelers zo min mogelijk met zijn speelstijl te confronteren en speelt hij nu voornamelijk rare single-player indiegames. Of het hem lukt deze uit te spelen kun je zien wanneer hij streamt. Lukt dit niet, dan kun je dit ook zien wanneer hij streamt

Games van het moment: Roche FusionNuclear Throne

 

Maarten – Mahounl

Foto Maarten VierkantBinnen de gelederen van Gamestalker is Maarten geen onbekende. Sterker nog, hij is de man van de beruchte vinger! Daarnaast is hij al jaren onze vaste cameraman die steevast zonder camera zit, vandaar zijn profielfoto. Zo ziet hij er niet echt uit hoor, maar tijdens de stream kun jij zijn echte gelaat aanschouwen terwijl hij uit de doeken doet hoe je de beste kaart kunt spelen in Hearthstone of hoe je er een puinhoop van maakt in Brutal Doom. Mocht je van experimentele Jazz houden dan zit je bij hem ook gebeiteld overigens.

Games van het moment: Brutal Doom, Hearthstone