Win een DRM-vrij exemplaar van Shadow Warrior!

Posted by & filed under .

Shadow Warrior prijsvraag headerMorgen is het zover, dan verschijnt Shadow Warrior voor de PC! Om dit te vieren geven we deze snoeiharde shooter weg aan onze lezers, lees dus snel verder als je kans wilt maken op een gratis exemplaar.

Update: De winnaars zijn bekend en hebben bericht gekregen. Check dus snel je email! Zit je er deze keer niet tussen? Niet getreurd we zullen vaker dit soort acties houden. Hou dus Gamestalker goed in de gaten!

Oorspronkelijk bericht:
Bij Gamestalker maken we vaak gebruik van GOG zodra we in het verleden duiken om een tijdloze klassieker te bespreken. Deze worden bij GOG volledig DRM-vrij en geoptimaliseerd voor hedendaagse systemen aangeboden, net als de moderne games die bij GOG te vinden zijn. Ook Gamestalker is hier een voorstander van, betalende klanten moeten hun games kunnen spelen zonder als crimineel behandeld te worden. Daarom geven we in samenwerking met GOG enkele DRM-vrije exemplaren van de nieuwe Shadow Warrior weg, de knotsgekke reboot van de 1997 DOS klassieker!

Shadow Warrior is gemaakt door Flying Wild Hog (Hard Reset) en uitgeven door Devolver Digital (Serious Sam). Alleen de GOG versie zal 100% DRM-vrij zijn en om een exemplaar te winnen hoef je alleen maar antwoord te geven op de volgende vraag:

Voor welk bedrijf werkt Shadow Warrior hoofdrolspeler Lo Wang?

Tip: het antwoord op deze vraag kun je hier vinden.

Stuur vóór 4 oktober een mailtje met het antwoord naar prijsvraag@gamestalker.nl onder vermelding van ‘Shadow Warrior’! De winnaars ontvangen op 5 oktober bericht van ons.

Powered By DT Author Box

Written by Daudi Goncalves

Daudi Goncalves

Voor een goede stealth game of traditionele RPG mag je hem ‘s nachts wakker maken. Hij doet verder niets liever dan high-end gaming PC’s bouwen om daar vervolgens oude 2D games uit de jaren 90 op te spelen.

One Response to “Win een DRM-vrij exemplaar van Shadow Warrior!”

  1. irene niec

    Heel graag maak ik kans op de gave game Shadow Warrior.

    Reply

Leave a Reply