The Witcher 3 Blood and Wine mogelijke releasedatum gelekt

Posted by & filed under .

Witcher 3 Blood and Wine HeaderWe zitten met smart te wachten op de tweede grote uitbreiding voor The Witcher 3: Wild Hunt. Helaas weten we nog steeds niet wanneer we het spel precies mogen verwachten. Dankzij een foutje van Steam zou dit wel eens eind deze maand kunnen zijn.

Tenminste als het gelekte screenshot van The Witcher 3 pagina blijkt te kloppen. Daarop staat met grote vriendelijke letters te lezen dat we op 30 mei aan de slag mogen met de Blood and Wine uitbreiding. Ondertussen is deze datum als sneeuw voor de zon verdwenen, waarschijnlijk was het nog niet helemaal de bedoeling dat wij dit zouden lezen.

Gelukkig heeft Twittergebruiker Wario64 zijn uiterste best gedaan om deze online te zetten.

Wanneer we dan ook aan The Witcher 3 Blood and Wine uitbreiding kunnen gaan genieten, ontwikkelaar CD Projekt Red heeft beloofd deze maand veel nieuws voor ons in petto te hebben.

De uitbreiding zal verschijnen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply