Wolfenstein II: The New Colossus

Posted by & filed under .

Wolfenstein is met The New Order en The Old Blood de goede weg ingeslagen. Het mag dan ook weinig verrassend zijn dat er een nieuw deel op de markt komt. Wolfenstein II: The New Colossus.

Natuurlijk speel je als B.J. Blazkowicz en is de wereld waar dit alles zich afspeelt een beetje anders dan waar wij ons in bevinden. In het Wolfenstein universum hebben de geallieerden Europa alles behalve bevrijd en hebben de Duitsers de oorlog gewonnen. De wereld wordt nu gedomineerd door nazi’s, zo ook de Verenigde Staten van America.

En daar speelt Wolfenstein II zich dan ook af, Blazkowicz zal vanuit Roswell naar Manhatten reizen. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot. Onderweg zullen ze hem proberen tegen te houden, een onbegonnen missie. Althans, in alle eerdere games is het nooit gelukt. Dit keer zullen de nazi’s helemaal alles uit de kast moeten halen. Anya blijkt namelijk zwanger van een tweeling.

Wolfenstein II: The New Colossus zal op 27 oktober verschijnen voor PC, Xbox One en Playstation 4

Powered By DT Author Box

Written by Martijn Schuurman

Martijn Schuurman

De baas van de hele Gamestalker bende. Martijn is dol op retro- en indiegames en het verzamelen daarvan. Hij is ook door de rest van Gamestalker redactie tot racegame specialist benoemd omdat hij ooit een stuurtje heeft gekocht.

Leave a Reply